30 september: Move to your (new) Rootzz

Maak onbegrensde woondromen waar in Zeeuws-Vlaanderen!

Bij AM Zeeland dragen wij Rootzz een warm hart toe omdat zij zich inspannen voor de Zeeuwse jongeren en young professionals. Maar óók omdat zij hun uiterste best doen om deze professionals terug naar Zeeland te halen. Dat is weer van belang voor de arbeidsmarkt én het groeien van Zeeland. En… deze young professionals moeten natuurlijk ook ergens wonen. Bij het ontwikkelen van ons woningaanbod denken wij zeker aan deze jongeren. Zij zijn immers de toekomst!

Informatiemarkt, woningaanbod en workshops

Op zaterdag 30 september organiseert Rootzz het event Move to your (new) Rootzz. Dit voor jongeren in Zeeuws-Vlaanderen en voor jongeren die eraan denken om (terug) in Zeeuws-Vlaanderen te komen wonen, maar niet weten waar te starten. Op deze dag, van 10.00 tot 15.00 uur, staat Morres Hulst in het teken van wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Er is een informatiemarkt, concreet aanbod van woningen, er worden workshops gegeven. De jongeren kunnen er zelfs een baristacursus volgen!

Inspiratiesessie

Als partner van Rootzz, zijn wij als AM Zeeland ook op het event te vinden. Wij staan de young professionals graag te woord en tijdens een inspiratiesessie gaan we graag met ze in gesprek over hun ideale (nieuwbouw)woning.

Meer informatie over het event leest u hier.


AM - Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media