Netwerk voor young professionals in de vastgoedbranche

Word jij ook zo blij van vastgoed? De reden dat je dit artikel opent is waarschijnlijk omdat je op een of andere manier affiniteit hebt met vastgoed. En laat dat nou net zijn waar ik, en Isha Dauwe van Marsaki, enorm gepassioneerd over zijn. Wij zien samenwerkingen als iets sterks en willen graag leren, ook van jou!

Zelf startte ik op 22-jarige leeftijd bij AM Zeeland. Bij deze projectontwikkelaar deed ik mijn afstudeerstage en vervolgens kreeg ik een baan als Junior Projectontwikkelaar aangeboden. Nu, bijna 5 jaar verder, ben ik daar nog steeds erg blij mee! Ik leer hier namelijk ontzettend veel en krijg alle mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. 

Leren door te doen

Het eerste wat ik leerde, waren de verschillende stappen binnen het ontwikkelproces, met welke partijen je aan tafel zit en hoe je het proces beheerst. Je kunt hierover horen en lezen, maar door het te doen en ervaren, leer je natuurlijk het snelst. Ondanks mijn jonge leeftijd kreeg ik bij AM Zeeland de kans om in projecten mee te draaien, maar ik kreeg ook kleinschalige projecten die ik zelf oppakte. 

Momenteel werk ik aan allerlei verschillende projecten, waaronder Bellevue Goese Diep, Weids te Zierikzee en de Jazzboog in Mortiere. In deze projecten ontwikkelen we herenhuizen, appartementen, vrijstaande woningen en eengezinswoningen. Enorm veelzijdig dus en voor een brede doelgroep. 

Dit vind ik het leukst

De veelzijdigheid zit hem ook in de werkzaamheden. Het ene moment verdiep ik me in bouwkundige tekeningen en het ander moment ben ik bezig met juridische stukken en even later zit ik in overleg met het marketingbureau of de makelaar. Maar het leukste en belangrijkste vind ik toch wel dat ik mag bijdragen aan het ontwikkelen van een thuis voor onze kopers. 

AM Zeeland investeert in mij

Het mooie is dat ik dit mag doen bij een projectontwikkelaar als AM Zeeland. Want naast het ontwikkelen van wijken en woningen, investeren ze ook graag in de ontwikkeling van mij als young professional. Niet alleen op het gebied van kennis en kunde, maar ook in mij als persoon. Via AM heb ik al diverse persoonlijke ontwikkelingstrajecten mogen volgen, zoals de programma’s Explore en The Next Step. Hiermee ontdek je je kwaliteiten, hoe je op anderen overkomt en hoe je jezelf als persoon verder kan ontwikkelen. 

Fijn om te kunnen sparren

Tijdens deze programma’s merk ik hoe fijn het is om te kunnen sparren met andere young professionals uit de vastgoedbranche. Binnen AM is er ook een landelijke Young AM groep met AM-medewerkers tot 35 jaar. Samen delen we kennis, bezoeken we projecten en worden er af en toe borrels georganiseerd. Niet alleen gezellig, maar ook waardevol. 

Zeeuws YP vastgoednetwerk

Het deed me beseffen dat ik zo’n netwerk in de Zeeuwse vastgoedbranche eigenlijk wel mis. Graag zou ik met andere leeftijdsgenoten in deze branche een waardevol netwerk vormen. Een netwerk dat met elkaar spart, kennis en ervaringen deelt en wie weet in de toekomst wel samenwerkt. Kortom, een netwerk waar je op kan bouwen. 

OPROEP!

Hier had ik het onlangs met Isha Dauwe over, tijdens een reünie van Marsaki, haar werkgever. We merkten dat we allebei dezelfde behoefte hebben en besloten actie te ondernemen. Onze eerste stap is: vragen of jij je bij ons wilt aansluiten. Dus hierbij een oproep aan jou, young professional in Zeeland met een vastgoed-gerelateerde baan. Meld je! Zeker wanneer je: 

·       Net als ons heel blij wordt van vastgoed

·       Behoefte hebt aan een waardevol netwerk in Zeeland

·       De ambitie hebt om te groeien in je vak

Of je nu bij een projectontwikkelaar of makelaarskantoor werkt, bij de overheid, woningcorporatie of zorginstelling. Wanneer je als ontwikkelaar, architect, aannemer of (notarieel) medewerker werkt of een andere vastgoed-gerelateerde functie hebt, het maakt niet uit. Wanneer jij enthousiast wordt van het idee van een young professionals netwerk rondom vastgoed, horen we je graag! Stuur ons een privé-bericht, mail of bel ons!

Anne de Winter, 06-15885487, anne.de.winter@am.nl
Isha Dauwe, 06-86817990, dauwe@marsaki.nl

AM - Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media