Inspirerend rondje Othene met werkgroep

Goede samenwerkingen. We kunnen niet zonder bij AM Zeeland. Een van deze goede samenwerkingen hebben we met de gemeente Terneuzen. We vinden het belangrijk om hen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Othene Zuid en daarom doen we eens in de zoveel tijd een ‘Rondje Othene’ met de gehele werkgroep.

Kracht van samenwerking

Voordat we Othene ingingen, introduceerden we AM Zeeland nogmaals en vertelden we over onze rol als gebiedsontwikkelaar. Ook blikten we terug op de start van de gebiedsontwikkeling, vertelden we waar we nu staan in het project en deelden we onze bereikte mijlpalen. Uiteraard kwam ook de kracht van onze samenwerking met de gemeente naar voren. Want een stevige groene en blauwe stedenbouwkundige structuur, samen met een flexibel bestemmingsplan, stelt ons in staat om zowel op markt- als maatschappelijke ontwikkelingen in te spelen.

Nieuwe starterswoningen The One

Het vinden van een nieuwe woning kan voor starters een lastige opgave zijn. Daar wilden we bij AM Zeeland verandering in brengen. Ter voorbereiding daarop is een woonwensenonderzoek uitgezet onder de doelgroep. Mede op basis van deze uitkomsten hebben we ons nieuwste woonproduct ontwikkeld: The One. De gemeente Terneuzen heeft meegedacht in de ontwikkeling van het openbare gebied in dit project. Je kunt wel stellen dat dit een mooie co-productie is!

Fietstocht door Othene

Als laatste gingen we met zijn allen op pad: op de fiets door Othene! Uiteraard stonden we stil bij de verschillende ontwikkelingen op het gebied van woningen én doelgroepen, de kwaliteit van de openbare ruimte en de maatschappelijke ontwikkelingen en voorzieningen binnen deze wijk. We sloten de dag af met een klein borreltje. We zijn blij met deze plezierige samenwerking met de gemeente, die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen!

AM - Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media