Goese Diep

  • Start 2018
  • Oplevering 2025

AM Zeeland heeft in het Goese Diep 2 projecten ontwikkeld: Residence Goese Diepe en Bellevue Goese Diep. Inmiddels genieten 36 trotse bewoners van het unieke nieuwbouwproject: Residence Goese Diep. De appartementen hebben een mooi uitzicht op het kanaal en op het Goese Meer. Bellevue is het sluitstuk van de wijk Goese Diep, de laatste locatie die in aanmerking komt voor de ontwikkeling van woningen. De bouw is hier inmiddels in volle gang.

Residence Goese Diep

Op een unieke locatie in Goes heeft AM Zeeland 32 luxe appartementen en 4 penthouses ontwikkeld, verdeeld over 4 gebouwen met 2 parkeerkelders. Residence Goese Diep is verworven door middel van een prijsvraag. De ontwikkeling is een samenwerking met Bouwgroep Peters, tevens de aannemer van dit project. Door middel van een marktconsultatie zijn de indelingen van de appartementen ontwikkeld door architect Conix RDBM, afgestemd op de doelgroep.

Royale buitenruimtes met een prachtig uitzicht

Door de doelgroep in een vroeg stadium bij de ontwikkelingen te betrekken wordt het juiste product ontwikkeld. Een belangrijk aandachtspunt: de royale buitenruimtes! Hierdoor kunnen bewoners genieten van het prachtig uitzicht.

Mijlpalen

  • Start bouw: april 2020
  • Oplevering: zomer 2021

Bellevue Goese Diep

Bellevue is het sluitstuk van de wijk Goese Diep, de laatste locatie die in aanmerking komt voor de ontwikkeling van woningen. Mede door de succesvolle samenwerking met Bouwgroep Peters heeft AM Zeeland samen ingeschreven op de prijsvraag die door de gemeente Goes werd uitgeschreven. Hier kwam AM Zeeland wederom als beste partij uit de bus. Vanaf mei 2021 is Archikon aan de slag gegaan met de ontwerpen.

Uniek

Het eerste deel van de ontwikkeling van Bellevue bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen. Het tweede deel bestaat uit 12 herenhuizen en 33 appartementen, verdeeld over 2 complexen. Het bijzondere aan dit deel is dat de herenhuizen én een deel van de appartementen direct aan het water liggen. De kade is hier letterlijk voor de deur! De gemeente zal nog een aanlegsteiger laten aanbrengen waar bewoners uit de wijk een ligplaats kunnen huren. Zó wonen in combinatie met het centrum op fietsafstand is echt uniek.

Diversiteit

De diversiteit aan producten is hier zeer groot. Luxe penthouses, appartementen, royale twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen, herenhuizen met vide, met kantoorfunctie, riante tuinen, wonen op de eerste verdieping en dakterrassen. Er is voor ieder wat wils.

Mijlpalen

  • Start bouw: november 2022, oplevering: november 2023 – twee-onder-een-kapwoningen
  • Start verkoop: najaar 2022, prognose start bouw: Q1 2024 – herenhuizen en appartementen
AM - Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media