Oversprong

  • Start 2008
  • Oplevering 2020

Aan de noordwestelijke rand van Sint Jansteen heeft AM Zeeland de wijk Oversprong gerealiseerd. Op en achter het voormalige terrein van onder meer een autogarage en loonbedrijf, was nog ruimte om de bestaande wijk aan de rand van het dorp uit te breiden. In goed overleg met Gemeente Hulst en na een gedegen woonwensenonderzoek zijn we tot een passende invulling gekomen.

Diversiteit

Oversprong is een kleinschalige woonwijk geworden met een grote diversiteit aan woningtypen. De rijwoningen en levensloopbestendige woningen, half vrijstaande en vrijstaande woningen bieden ruimte aan starters, senioren, singles en gezinnen. Architectenbureau Kreatuur tekende voor het ontwerp. De wisselende architectuur per woningtype benadrukt de diversiteit en inclusiviteit van dit deel van het dorp.

Een extra speeltoestel cadeau!

Door de slingerende laan Carmen, de hofjes en de uitstraling van de woningen heeft de wijk een dorps karakter gekregen. Dit wordt nog extra versterkt door het groene park met een beboste heuvel en brede watergang. In het park zijn voor de kinderen uitgebreide speelvoorzieningen te vinden. Bij de oplevering mochten de kinderen uit de wijk zelf een extra speeltoestel kiezen dat AM Zeeland de wijk cadeau deed.

AM - Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media