Versterking binnen het team: stagiaire Inez Gelok

Begin september is Vastgoed en Makelaardij student Inez (23) begonnen met haar stage. ‘Om onder begeleiding van het AM Zeeland team een bijdrage te kunnen leveren aan projecten binnen mijn geliefde provincie Zeeland… Dat is ontzettend gaaf!’

Waarom AM Zeeland?

Inez: ‘Binnen mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten van de ontwikkeling van een project en gebied. De gebiedsontwikkeling sprak mij direct aan door de veelzijdigheid van de werkzaamheden. Hoe leerzaam is het om de kennis vanuit mijn studie te bundelen met de nieuwe kennis en ervaringen die ik mag opdoen binnen AM.’

Verwachtingen

‘Ik hoop dat ik binnen AM leer hoe de werkzaamheden binnen de gebiedsontwikkeling er op dagelijkse basis uitzien. Door veel te zien, horen en mee te maken hoop ik mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. De nieuwe kennis hoop ik mee te nemen en toe te passen binnen mijn studie én natuurlijk uiteindelijk ook in mijn toekomstige baan.’

Ontwikkelen binnen vakgebied

‘AM geeft mij de kans om mezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied. Ik leer veel nieuwe mensen en bedrijven kennen waar AM mee (samen)werkt. Ik werk niet alleen zelfstandig aan opdrachten, maar ik mag ook actief meelopen en meewerken aan de lopende projecten. Binnen een maand heb ik al kennis gemaakt met verschillende aspecten binnen de gebiedsontwikkeling waar ik voorheen nog geen idee van had. Leuk om te zien hoe ik in de praktijk direct nieuwe dingen leer.’

Dankbaar!

‘Ik ben team AM Zeeland ontzettend dankbaar voor deze kans. Mijn collega’s staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Niet alleen op professioneel vlak voldoet het bedrijf aan alles wat ik had gehoopt, het is ook een ontzettend fijn en gezellig team waar ik mij meer dan welkom voel!’

AM - Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media